دسر بیسکویت نسکافه

مواد لازم:

 

بیسکویت ساده 12 عدد
پنیر خامه ای 250 گرم
شیر نصف پیمانه
کره 20 گرم
قهوه 1 قاشق غذاخوری
خامه 250 گرم
پودر مکمل کاکائو به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا بیسکویتها را داخل مخلوط کن ریخته سپس پنیر خامه ای را همزمان با کره آب شده و قهوه سیاه مخلوط کرده و اجازه می دهیم 2 الی 3 دقیقه کاملا" میکس شود. سپس مایع بدست آمده را در ظرف مورد نظر ریخته و بقیه بیسکویت ها را با نرم کردن درون مایع قهوه سیاه باقی مانده به صورت مرحله مرحله در لا به لای مایع مخلوط کرده و روی آن را با خامه و پودر کاکائو تزیین می کنیم. این دسر پس از آماده شدن باید در حدود 1 الی 2 ساعت در یخچال نگهداری شود

/ 0 نظر / 11 بازدید