شله زرد

 

مواد لازم :

برنج نیم دانه --- یک پیمانه

شکر --- دو پیمانه

کره --- ۲۵ گرم

گلاب --- یک لیوان

زعفران دم کرده --- یک استکان

خلال بادام --- ۵۰ گرم

خلال پسته و دارچین --- برای تزئین

طرز تهیه :

برنج رو از چند ساعت قبل خیس کنید.هفت تا هشت برابر برنج ، آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت زیاد قرار بدید . آب برنج رو هم دور بریزید و برنج ها رو به آب اضاف کنید . وقتی آب جوشید ، حرارت رو کم کنید و اجازه بدید تا برنج نرم بشه و از هم باز بشه .

بعد شکر رو کم کم به برنج اضافه کنید . اگر شله زرد سفت بود یکی دو پیمانه آب بهش اضافه کنید. بعد از این که شله زرد غلیظ شد زعفران رو همراه کره و گلاب و نیمی از خلال بادام ها به شله زرد اضافه کنید و مرتب هم بزنید .

بعد از این که خوب هم زدید ، درب ظرف رو بگذارید و اجازه بدید تا شله زرد به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم بمونه .

وقتی شله زرد کاملاْ جا افتاد حرارت رو خاموش کنید و یک دم کنی روی اون بگذارید و به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید تا شله زرد جا بیفتد . ترجیحاْ در یک جای گرم بگذارید .

بعد از این مدت شله زرد رو در ظرف دلخواه بریزید و با دارچین و خلال بادام و پسته تزئین کنید.

 

/ 4 نظر / 28 بازدید
شیدا

سلام دوست خوبم . وبلاگ قشنگ و مفیدی داری . من هم یک نویسنده در خصوص کارهای هنری هستم . اگه قابل دونستی به وب من هم سری بزن در صورت تمایل می تونیم با هم تبادل لینک داشته باشیم . اگه منو لینک کردی خبر یده تا من هم تورو لینک کنم متشکرم

شیدا

سلام عزیزم . من هم با افتخار شما را لینک کردم . موفق باشی

سارا

سلام دوست خوبم . وبلاگ خیلی قشنگ و مطالب مفیدی داری . اگه به من هم سر بزنی خوشحال میشم . من با اجازتون شما رو لینک کردم . اگه دوست داشتی میتونی وبلاگ منو به دوستات هم معرفی کنی و منو به آدرسی که دادم لینک کنی . موفق باشی آشپزی خاله سارا ashpazie-khaleh-sara.blogfa.com