کیک یا کاپ کیک رنگین کمانی

مواد لازم
تخم مرغ 2 عدد

روغن مایع 2/1 لیوان

شیر 2/1 لیوان

وانیل 1 ق چ

شکر 2/1 لیوان

بیکینگ پودر 2/1 ق چ

آرد 3/2 1 لیوان

نمک 8/1 ق چ
طرز تهیه:
فر رو روی درجه 180 سانتیگراد 350 فارنهایت قرار میدیم.
تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب میزنیم. شیر و روغن رو اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم.
آرد و بیکینگ پودر و نمک رو ویسک کرده و توی مخلوط میریزیم . همین که مخلوط شد کفایت میکنه. زیاد هم نزنید.
مخلوط رو به 5 قسمت مساوی تقسیم میکنیم.
با نوک خلال دندون توی رنگ میزنیم و هر کاسه رو به یه رنگ در میاریم. اگه رنگ ژله ای ویلتون دارید که همون یه دونه خلال دندون کفایت میکنه چون این مخلوط خیلی خوب رنگ میگیره. فقط قرمزش رو من با کمی نارنجی مخلوط کردم که خوشرنگتر شه. پس در استفاده از رنگ زیاده روی نکنید خیالتون راحت باشه این با خامه فرق میکنه. مخلوطتون با یه اپسیلون رنگ هم خوشرنگ خواهد بود.
قالبهامون رو چرب میکنیم. با یه لایه خیلی کم آرد میپوشونیمش. چون نمیخوایم بعد کاورش (یعنی دور و زیر کاپ کیکها تیره شه. با کاغذ کاپ کیک هم میشه کار کرد ولی من دوست داشتم لبه هاش صاف باشه (کاغذ بذاریم چین چینی میشه). همینطور که میبینید از یک سینی 12 تایی چند تاش خالی میمونه. پس توی اونا کمی آب میریزیم.
با رنگ آبی شروع میکینم. توی هر کدوم یک قاشق از مخلوط آبی رنگ میریزیم. بعد رنگ سبز. ولی پخشش نمیکنیم. صافش هم نمیکنیم. مخلوطمون شل نیست پس کمی طول میکشه تا خودش پخش شه. ولی برای اینکار بهش کمک نمیکنیم!
بعد رنگ زرد. یعنی توی هر قالب یک قاشق . بازم تکرار میکنم که صافش نکنید. حتی سعی هم نکنید چون ممکنه لایه ها رو تو هم مخلوط کنید. بهش اجازه بدید خودش پخش شه. میدونم یک قاشق کمه ولی همینطور که گفتم اگه قالبها زیادی پر شه لایه های بالایی خوشگل نخواهند شد.
بعد نارنجی... بعد هم قرمز. یه اشتباهی که من اینبار کردم این بود که رنگ نارنجی رو خوب نارنجیش نکردم (دفعات قبل نارنجی تر درستش کرده بودم) بعد توی پخت، رنگش به زرد خیلی نزدیک شد و اونقدری واضح نبود. پس شما نارنجیتون رو تیره تر بگیرید.
قرمز رو هم وسط کاپ کیک بریزید که از لبه هاش رنگ نارنجی پیدا باشه. همینطور که میبینید یک سوم قالب هم در نهایت خالی میمونه واسه جای پفش. بازم تکرار میکنم که بهتره که قالب زیاد پر نشه که بعد از قالب بیرون نزنه.
حالا میره توی فر به مدت 20 دقیقه. و یا تا زمانی که خلال دندون تمیز از کیک بیرون بیاد. بعد از 17 دقیقه تستش کنید اگه پخته بود بسشه. نمیخوایم کاپ کیکهامون خشک شن.

 

/ 6 نظر / 35 بازدید
elham

سلام دوست عزیزم مایلم تبادل لینک با وبلاگ عالیتون داشته باشم مرسی عزیز به منم سر بزن خوشحال میشم [بوسه

شیدا

محرم آمد و دلها غمین شد غم و عشق وبلا با هم عجین شد "حسین” آماده، بهر جانفشانی است دوباره فاطمه قلبش حزین شد . . . "فرا رسیدن ایام عزاداری سید الشهدا بر شما تسلیت باد.”

گیتی

سلام عزیزم دراین وبلاگ هم سال نو را بهت تبریک میکم

مهگل

دوست خوبم سلام سایت مهگل بمنظور ایجاد فرصتی تازه در زمینه خود اشتغالی اقدام به افتتاح فروشگاه های مهگل نموده است تا دوستان هنرمند بتوانند در محیطی گرم و دوستانه محصولات هنری خود را بصورت کاملا رایگان بفروش برسانند در انتظار دستان پرتوان و هنرمند شما هستیم

قلک کوچیک من

وب خیلی خوبی داری. آشپزی یکی از شیرین ترین سرگرمی هاست. خیلی خوبه که اینقد بهش علاقه مندی. به وب منم سر بزنی خوشحال می شم. منم توی وبم در مورد علاقه هام مثل پرورش گل و گیاه و ماهی و نقاشی می نویسم.

مهگل

سلام دوست عزیز محفلی دوستانه مخصوص بانوان بر پا کرده ایم تا بتوانی کنار هم از تجربیات و نظرات دوستان برخوردار شویم و کوله باری برگیریم از تجربه منتظر حضور گرمتان هستیم تالار های هم اندیشی بانوان مهگل:http://www.mah-gol.ir/Forum/Catgory/546 درصورت تمایل به تبادل لینک ما را به آدرس: http://www.mah-gol.ir/ و نام : انجمن بانوان مهگل لینک کنید و بهمون اطلاع بدهید تا با افتخار لینکتون کنیم با تشکر مدیر روابط عمومی انجمن بانوان مهگل