مواد لازم
تخم مرغ 2 عدد

روغن مایع 2/1 لیوان

شیر 2/1 لیوان

وانیل 1 ق چ

شکر 2/1 لیوان

بیکینگ پودر 2/1 ق چ

آرد 3/2 1 لیوان

نمک 8/1 ق چ
طرز تهیه:
فر رو روی درجه 180 سانتیگراد 350 فارنهایت قرار میدیم.
تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب میزنیم. شیر و روغن رو اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم.
آرد و بیکینگ پودر و نمک رو ویسک کرده و توی مخلوط میریزیم . همین که مخلوط شد کفایت میکنه. زیاد هم نزنید.
مخلوط رو به 5 قسمت مساوی تقسیم میکنیم.
با نوک خلال دندون توی رنگ میزنیم و هر کاسه رو به یه رنگ در میاریم. اگه رنگ ژله ای ویلتون دارید که همون یه دونه خلال دندون کفایت میکنه چون این مخلوط خیلی خوب رنگ میگیره. فقط قرمزش رو من با کمی نارنجی مخلوط کردم که خوشرنگتر شه. پس در استفاده از رنگ زیاده روی نکنید خیالتون راحت باشه این با خامه فرق میکنه. مخلوطتون با یه اپسیلون رنگ هم خوشرنگ خواهد بود.
قالبهامون رو چرب میکنیم. با یه لایه خیلی کم آرد میپوشونیمش. چون نمیخوایم بعد کاورش (یعنی دور و زیر کاپ کیکها تیره شه. با کاغذ کاپ کیک هم میشه کار کرد ولی من دوست داشتم لبه هاش صاف باشه (کاغذ بذاریم چین چینی میشه). همینطور که میبینید از یک سینی 12 تایی چند تاش خالی میمونه. پس توی اونا کمی آب میریزیم.
با رنگ آبی شروع میکینم. توی هر کدوم یک قاشق از مخلوط آبی رنگ میریزیم. بعد رنگ سبز. ولی پخشش نمیکنیم. صافش هم نمیکنیم. مخلوطمون شل نیست پس کمی طول میکشه تا خودش پخش شه. ولی برای اینکار بهش کمک نمیکنیم!
بعد رنگ زرد. یعنی توی هر قالب یک قاشق . بازم تکرار میکنم که صافش نکنید. حتی سعی هم نکنید چون ممکنه لایه ها رو تو هم مخلوط کنید. بهش اجازه بدید خودش پخش شه. میدونم یک قاشق کمه ولی همینطور که گفتم اگه قالبها زیادی پر شه لایه های بالایی خوشگل نخواهند شد.
بعد نارنجی... بعد هم قرمز. یه اشتباهی که من اینبار کردم این بود که رنگ نارنجی رو خوب نارنجیش نکردم (دفعات قبل نارنجی تر درستش کرده بودم) بعد توی پخت، رنگش به زرد خیلی نزدیک شد و اونقدری واضح نبود. پس شما نارنجیتون رو تیره تر بگیرید.
قرمز رو هم وسط کاپ کیک بریزید که از لبه هاش رنگ نارنجی پیدا باشه. همینطور که میبینید یک سوم قالب هم در نهایت خالی میمونه واسه جای پفش. بازم تکرار میکنم که بهتره که قالب زیاد پر نشه که بعد از قالب بیرون نزنه.
حالا میره توی فر به مدت 20 دقیقه. و یا تا زمانی که خلال دندون تمیز از کیک بیرون بیاد. بعد از 17 دقیقه تستش کنید اگه پخته بود بسشه. نمیخوایم کاپ کیکهامون خشک شن.

 



تاريخ : یکشنبه ۳ شهریور ۱۳٩٢ | ٥:٠٢ ‎ب.ظ | نویسنده : گل یاس | نظرات ()

  • تبلیغات
  • فروش بک لینک
  • کارت شارژ همراه اول