پای سیب ( شاید تارت سیب هم بشه بهش گفت )
مواد لازم برای خمیر :
آرد سفید 200 گرم (2 تا 2.5 لیوان به حدی که خمیر به دست نچسبه )
شکر 50 گرم (1/2 فنجان ) کره 100 گرم وانیل کمی تخم مرغ 1 عدد نمک خیلی کم
طرز تهیه خمیر :
تخم مرغ و شکر و کره را با همزن برقی خوب هم میزنیم تا شکر حل شود وانیل و نمک را اضافه میکنیم هم میزنیم بعد آرد را کم کم به مواد اضافه میکنیم تا به صورت خمیر در بیاد خمیر را خوب ورز میدهیم و در قالب که از قبل چرب کردیم و مخصوص تارت و پای هستش پهن میکنیم قالب رو به مدت نیم ساعت در یخچال قرار میدهیم
مواد لازم برای تهیه مواد روی پای :
تخم مرغ 2 عدد شکر 4 قاشق غذاخوری وانیل 1/2 قاشق چایخوری ماست 4 قاشق غذاخوری سیب ورقه شده به اندازه روی خمیر
دارچین مقداری
طرز تهیه روی پای :
تخم مرغ و شکر و ماست و وانیل را با همزن برقی خوب میزنیم تا یکدست شود سیب ها را حلقه میکنیم بعد از نیم ساعت که خمیر استراحت کرد سیب ها را روی خمیر میچینیم مایه که درست کردید را روی تمام سیب های چیده شده بریزید پای را در فر که 20 دقیقه پیش روشن کردید و گرم شده به مدت نیم ساعت تا 40 دقیقه و با دمای 140 درجه بگذارید تا بپزد .
قبل پخت

 

بعد از پخت

 


 



تاريخ : سه‌شنبه ۱٦ آبان ۱۳٩۱ | ۱۱:۳٩ ‎ق.ظ | نویسنده : گل یاس | نظرات ()

  • تبلیغات
  • فروش بک لینک
  • کارت شارژ همراه اول