مواد لازم :

 

آرد        2 پیمانه
نمک        1/8  قاشق چایخوری
پودر قند       2/3  پیمانه
کره       3/4 پیمانه
بادام (خرد شده )        1/2  پیمانه
زرد آلوی خشک       1/3  پیمانه
زرده تخم مرغ (درشت )        1 عدد
مارمالاد زرد آلو       1 قاشق سوپخوری

طرز تهیه :

آرد و پودر قند را الک کنید و با کره مخلوط کرده تا اینکه شبیه کرده نان بشود . سپس بادام خرد سده و زردآلوی خشک را خرد شده را به زرده تخم مرغ اضافه کرده مخلوط نموده وبه مایه اضافه کنید .به آرامی خمیر را روی سطح همواری ورز داده تا اینکه نرم شود ، سپس خمیر را درکیسه نایلونی قرار داده و در یخچال به مدت 1 ساعت بگذارید . خمیر را با وردنه به ضخامت نیم سانتی باز کرده و شیرینی ها را به وسیله قالب گرد قالب بزنید .  شیرینی ها را روی سینی شیرینی پزی قرار داده و برای 30 دقیقه آنها را در یخچال قرار دهید ، سپس شیرینی ها را در فری که از یک ربع قبل با حرارت 325 درجه فارنهایت گرم شده به مدت 12 الی 15 دقیقه درطبقه وسط فر قرار دهید تا بپزد . سینی را از فر خارج کرده وبه مدت 2 دقیقه بگذارید شیرینی در سینی بماند . سپس شیرینی ها را روی پنجره فلزی قرار دهید تا سرد شود . ماسوره ساده را در قییف گذاشته و مارمالاد زردآلو را داخل قیف ریخته وبه صورت حباب کوچک روی هر بیسکویت قرار دهید .



تاريخ : چهارشنبه ۱٤ مهر ۱۳۸٩ | ۱۱:۱٢ ‎ب.ظ | نویسنده : گل یاس | نظرات ()

  • تبلیغات
  • فروش بک لینک
  • کارت شارژ همراه اول