مواد لازم:

 

 

بیسکویت پودر شده 2 پیمانه
کره ذوب شده 75 گرم
پنیر خامه ای 650 گرم
شکر 250 گرم
تخم مرغ 2 عدد
خامه 150 گرم
آرد ذرت 3 قاشق سوپخوری
آب لیمو ترش 8/1 پیمانه
لیمو رنده شده 1 قاشق چایخوری
وانیل 8/1 قاشق چایخوری
مواد لازم برای رویه چیز کیک
خامه 50 گرم
کره 25 گرم
پودر شکر 2/1 پیمانه
آب لیمو ترش 3 قاشق سوپخوری
زرده تخم مرغ 1 عدد
ژله لیمو نصف بسته یا 50 گرم

طرز تهیه:

ابتدا کف یک قالب کمربندی به قطر 23 سانت را با کاغذ روغنی بپوشانید. بیسکوئیت پودر شده را با کره ذوب شده مخلوط کرده و کف قالب پرس کنید. پنیر خامه ای و شکر و وانیل و رنده پوست لیمو را در یک کاسه ریخته به مدت 3 دقیقه بزنید سپس تخم مرغها را یکی یکی اضافه کرده و هر کدام را 1 دقیقه بزنید. آرد ذرت و خامه و آب لیمو ترش را نیز اضافه کرده و 1 دقیقه دیگر با همزن بزنید. مواد را داخل قالب ریخته در فر از قبل گرم شده با دمای 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد یا شماره 4 و 160 درجه فرهای برقی به مدت 50 دقیقه قرار دهید. سپس فر را خاموش کنید و اجازه دهید داخل فر که در آن را باز کرده اید خنک شود و مطلقا" به آن دست نزنید پس از خنک شدن به آرامی آن را خارج کرده و در یخچال به مدت 4 ساعت قرار دهید سپس مواد رویه را روی آن بریزید (با قاشق) و مجددا" در یخچال قرار دهید.
برای تهیه مواد رویه کافی است تمامی مواد را با هم مخلوط کرده با مفتول دستی بزنید سپس روی حرارت ملایم قرار دهید تا مواد یکدست و صاف شوند دقت کنید مواد جوش نخورد و بعد با قاشق کم کم روی چیز کیک بریزید



تاريخ : چهارشنبه ۱٤ مهر ۱۳۸٩ | ٤:۳۳ ‎ب.ظ | نویسنده : گل یاس | نظرات ()

  • تبلیغات
  • فروش بک لینک
  • کارت شارژ همراه اول