مواد لازم :

 

آرد        2 پیمانه
نمک        1/8  قاشق چایخوری
پودر قند       2/3  پیمانه
کره       3/4 پیمانه
بادام (خرد شده )        1/2  پیمانه
زرد آلوی خشک       1/3  پیمانه
زرده تخم مرغ (درشت )        1 عدد
مارمالاد زرد آلو       1 قاشق سوپخوری

طرز تهیه :

آرد و پودر قند را الک کنید و با کره مخلوط کرده تا اینکه شبیه کرده نان بشود . سپس بادام خرد سده و زردآلوی خشک را خرد شده را به زرده تخم مرغ اضافه کرده مخلوط نموده وبه مایه اضافه کنید .به آرامی خمیر را روی سطح همواری ورز داده تا اینکه نرم شود ، سپس خمیر را درکیسه نایلونی قرار داده و در یخچال به مدت 1 ساعت بگذارید . خمیر را با وردنه به ضخامت نیم سانتی باز کرده و شیرینی ها را به وسیله قالب گرد قالب بزنید .  شیرینی ها را روی سینی شیرینی پزی قرار داده و برای 30 دقیقه آنها را در یخچال قرار دهید ، سپس شیرینی ها را در فری که از یک ربع قبل با حرارت 325 درجه فارنهایت گرم شده به مدت 12 الی 15 دقیقه درطبقه وسط فر قرار دهید تا بپزد . سینی را از فر خارج کرده وبه مدت 2 دقیقه بگذارید شیرینی در سینی بماند . سپس شیرینی ها را روی پنجره فلزی قرار دهید تا سرد شود . ماسوره ساده را در قییف گذاشته و مارمالاد زردآلو را داخل قیف ریخته وبه صورت حباب کوچک روی هر بیسکویت قرار دهید .



تاريخ : چهارشنبه ۱٤ مهر ۱۳۸٩ | ۱۱:۱٢ ‎ب.ظ | نویسنده : گل یاس | نظرات ()

مواد لازم:

 

 

بیسکویت پودر شده 2 پیمانه
کره ذوب شده 75 گرم
پنیر خامه ای 650 گرم
شکر 250 گرم
تخم مرغ 2 عدد
خامه 150 گرم
آرد ذرت 3 قاشق سوپخوری
آب لیمو ترش 8/1 پیمانه
لیمو رنده شده 1 قاشق چایخوری
وانیل 8/1 قاشق چایخوری
مواد لازم برای رویه چیز کیک
خامه 50 گرم
کره 25 گرم
پودر شکر 2/1 پیمانه
آب لیمو ترش 3 قاشق سوپخوری
زرده تخم مرغ 1 عدد
ژله لیمو نصف بسته یا 50 گرم

طرز تهیه:

ابتدا کف یک قالب کمربندی به قطر 23 سانت را با کاغذ روغنی بپوشانید. بیسکوئیت پودر شده را با کره ذوب شده مخلوط کرده و کف قالب پرس کنید. پنیر خامه ای و شکر و وانیل و رنده پوست لیمو را در یک کاسه ریخته به مدت 3 دقیقه بزنید سپس تخم مرغها را یکی یکی اضافه کرده و هر کدام را 1 دقیقه بزنید. آرد ذرت و خامه و آب لیمو ترش را نیز اضافه کرده و 1 دقیقه دیگر با همزن بزنید. مواد را داخل قالب ریخته در فر از قبل گرم شده با دمای 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد یا شماره 4 و 160 درجه فرهای برقی به مدت 50 دقیقه قرار دهید. سپس فر را خاموش کنید و اجازه دهید داخل فر که در آن را باز کرده اید خنک شود و مطلقا" به آن دست نزنید پس از خنک شدن به آرامی آن را خارج کرده و در یخچال به مدت 4 ساعت قرار دهید سپس مواد رویه را روی آن بریزید (با قاشق) و مجددا" در یخچال قرار دهید.
برای تهیه مواد رویه کافی است تمامی مواد را با هم مخلوط کرده با مفتول دستی بزنید سپس روی حرارت ملایم قرار دهید تا مواد یکدست و صاف شوند دقت کنید مواد جوش نخورد و بعد با قاشق کم کم روی چیز کیک بریزید



تاريخ : چهارشنبه ۱٤ مهر ۱۳۸٩ | ٤:۳۳ ‎ب.ظ | نویسنده : گل یاس | نظرات ()

مواد لازم:

شکر قهوه ای 100 گرم

 تخم مرغ 2 عدد

کره خرد شده 125 گرم

خامه 250 گرم

نوتلا 250 میلی لیتر

آرد 375 گرم

بیکینگ پودر 3 قاشق چایخوری

پودر کاکائو 25 گرم

طرز تهیه:

کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا کاملا" شکر در کره حل شود. بعد تخم مرغها را اضافه کنید و از طرف دیگر مواد خشک را با هم مخلوط کرده و 3 بار الک کنید و به تناوب با خامه به مایه بالا اضافه کنید. از طرف دیگر قالبهای مافین را با روغن چرب کنید و به اندازه 1 قاشق سوپخوری از مایه درون 5 قالب ریخته و به اندازه 1 قاشق سوپخوری از شکلات نوتلا را روی مایه کیک ریخته و مجددا" به اندازه 1 قاشق سوپخوری از مایه کیک را روی قالبها بریزید و بعد قالبها را در فر گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 تا 35 دقیقه بپزید



تاريخ : چهارشنبه ۱٤ مهر ۱۳۸٩ | ٤:۳۱ ‎ب.ظ | نویسنده : گل یاس | نظرات ()

  • تبلیغات
  • فروش بک لینک
  • کارت شارژ همراه اول